Tietoa tohtorille.fi -palvelusta

Saatamme hyvät hammaslääkärit ja potilaat yhteen.

Tohtorille.fi on vuonna 2013 perustettu palvelu, jonka tavoitteena on parantaa terveyspalvelujen saatavuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Terveyspalvelujen käyttäjille Tohtorille.fi on helppo ja turvallinen ajanvarausympäristö, joka on auki vuorokauden ympäri.

Keskitetyssä ajanvarauksessa terveyspalvelujen tarjoajat ilmoittavat omat vapaat aikansa asiakkaiden varattaviksi. Näin palvelun sijainti, aika ja tarjoaja ovat vapaasti asiakkaan valittavissa. Palvelun käyttäminen on ajanvaraajalle maksutonta. Seuraavan vapaan ajan löytyminen palvelusta mahdollistaa nopean hoitoonpääsyn, eikä ajanvaraus edellytä virka-aikaa.

Tohtorille.fi –palvelussa on mukana terveysalan huippuammattilaisia, jotka haluavat tarjota laadukasta ja helposti saatavaa hoitoa asiakkaan ehdoilla. Palvelu helpottaa myös ammattilaisten ajan vastaanottamista.

Terveyspalvelujen kokoojana Tohtorille.fi tarjoaa lisäksi sosiaalisen ympäristön, jossa asiakkaat voivat vertailla, suositella ja kommentoida palveluntarjoajia. Tohtorille.fi -palvelussa mukana olevat yhteistyökumppanit päättävät kuitenkin itse, onko omaa vastaanottoa mahdollista arvioida tai kommentoida asiakkaiden toimesta. Tohtorille.fi puuttuu tai poistaa käyttäjäarviointeja vain henkilökohtaisissa arvostelutapauksissa. Negatiivisia mutta asiallisia arvosteluita emme poista tai estä mitenkään.

"Tohtorille.fi kokoaa terveyspalveluita yhteen. Palvelun tavoitteena on parantaa terveyspalvelujen saatavuutta ja asiakaslähtöisyyttä."

- Kaleva